Rosevin er godt om sommeren – Mine 2 favoritter under 150 kroner.

den

Når solen titter frem etter å ha vært gjemt bort i 6 måneder, får jeg alltid lyst på Rosevin. Det er noe med fargen og smaken som vekker sommerfølelsen hos meg. Det er utallige vin å velge mellom når man er på Polet for å handle. Jeg ønsker å komme med noen anbefalinger på hva jeg synes er veldig gode kjøp og hvorfor. Jeg har ikke tenkt til å fortelle deg alt hva du kan forvente å smake som mange «vinkjennere» gjør.  Jeg har valgt ut 2 viner jeg personlig synes er veldig gode. En Italiensk vin og en fransk fra bestillingsutvalget. Bare å bestille direkte på www.vinmonopolet.no eller si varenummeret til ditt nærmeste vinmonopol så bestiller de opp til deg.  Jeg synes det er gøy å prøve viner fra bestillingsutvalget og det koster ikke noe mer. Prøv begge å se hva som er din favoritt.

 

Mommessin Renovatio Rose 2015  rose2.jpg

Pris 149,- varenummer 3974001

 

Dette er en rosevin som passer ypperlig til fisk, pasta, kylling eller uten mat. Vinen fremstår som mild og god i smaken. Denne er helt ny og kanskje blir dette min favoritt i sommer 🙂

 

 

 

 

Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2014/2015  rose3.jpg

Pris 135,- varenummer 9747601

Dette er en deilig Rosevin basert 100% på Nebbiolo druen. Dette er en jeg har kjøpt mye av. Passer godt til fisk, pasta eller kylling. Dette er en vin de aller fleste liker og som passer ypperlig i ettermiddagssola.

 

 

 

 

Kommenter