Ukens drink – Mimosa – perfekt til frokost og lunsj

Mimosa passer perfekt på en solfylt dag. Den lette fruktige smaken med små bobler fra champagnen passer perfekt til en frokost eller lunsj. Dette er en drink jeg har så mye gode minner fra. Årsaken er nok at de gangene jeg drikker Mimosa er det på fridager og gjerne litt tidlig på dagen. Fri, sol og Mimosa er en uslåelig kombinasjon. Hvis du er litt redusert fra en sen sommerkveld er dette verdens beste medisin dagen derpå.

mimosa3

Oppskrift:

  • Champagne / Musserende vin
  • Appelsinjuice av god kvalitet.
  • Appelsin.

mimosa2

Hvordan:

Det blir ikke enklere enn dette 🙂 finn frem noen fine champagne eller små vinglass og fyll opp 2/3 med Champagne. Tilsett så 1/3 med appelsinjuice og pynt med en fin appelsin skive. Neste gang du lager en hyggelig frokost eller lunsj med venner og ikke skal ut å kjøre bil burde du prøve dette.

mimosa1

 

 

Kommenter