Club Sandwich – kanskje verdens mest populære sandwich – Lær hvordan

Club Sandwich er en klassiker med to lag pålegg mellom tre ristede brødskiver. Kylling, bacon, tomat og majones smaker utrolig godt sammen. Club Sandwich er enkelt og lage og passer godt som lunsj eller middag gjerne servert sammen med litt pommes frites. Lag majonesen selv og tilsett litt krydder i majonesen så blir dette en saftig og smakfull godbit.  Kan vel ikke tenke meg noe bedre enn å åpne matpakken/nisten og se ned på en deilig og saftig sandwich.   Her skal jeg lære deg hvordan du lager en perfekt Club Sandwich.

IMG_1938

Oppskrift pr sandwich:

  • Lyst brød skjært i 3 ganske tynne skiver
  • 1 kylling filet.
  • 6 skiver bacon
  • tomat
  • salat
  • Majones med sitron, salt, pepper og litt chilli. Lenger ned i oppskriften ser du hvordan du lager majones. Bytt ut dill med chili og f.eks litt hakket basilikum.

 

Hvordan:

Start med å steke et kyllingbryst på høy varme i en panne og sett i stekeovnen på 180 grader med en termostat. Kyllingen er ferdig når den når en kjernetemperatur på 61 grader. La kyllingen hvile 10 minutter før du skjærer den i tynne skiver.

IMG_1955

Stek bacon sprøtt, skjær tomater i skiver og skyll salaten godt. Lag i stand majones eller bruk ferdig majones. Skjær brødet i 3 tynne skiver og rist i en brødrister eller stek med litt smør i en panne. Det er viktig at brødet er litt sprøtt for å få det beste resultatet.

Nå gjenstår det bare å «montere» sandwichen. I denne videoen ser du enkelt hvordan du setter den sammen.

 

 

Her ser du hvordan du lager din egen majones.

 

 

 

 

Lykke til !

IMG_1918

 

 

Kommenter