Ukens drink – Lynchburg Limonade – en deilig og syrlig sommerdrink

den

La deg forføre av denne deilig og syrlige klassikeren. Lynchburg Limonade så dagens lys i 1980, og henter navnet sitt fra byen der et av USA mest kjente destillerier hører hjemme, Lynchburg, Tennessee. Her er det kun lov å bruke en type sprit og det er Jack Daniels som er destillert i dette området. Den smaker selvfølgelig godt med andre sorter også 🙂

Jeg smakte denne drinken for noen år siden og den endret min oppfatning om whiskey drinker. Jeg har ikke vært så stort fan av det tidligere før jeg smakte denne! Lynchburg Limonade er en perfekt sommerdrink og du må ikke være glad i Whiskey for å bli glad i denne.

lynchburg1

Oppskrift pr drink:

  • 4 cl Jack Daniels
  • 2cl Triple Sec
  • saften av en 1/2 sitron
  • sprite.

Hvordan:

start med å finne frem noen fine drink glass og fyll opp med 2/3 del isbiter. Hell i Whiskey og triple sec og press saften av 1/2 sitron. Rør godt rundt og legg i noen halve skiver med sitron. Topp drinken med sprite og rør om en gang til før du serverer den.

Lykke til 🙂

lynchburg3

 

 

 

 

Én kommentar Legg til din

Kommenter