Pastasalat med kylling og hjemmelaget pesto -enkelt og godt!

den

Om sommeren er det noen ganger det er deilig med noe helt enkelt og hva er vel bedre enn en pastasalat med kylling og hjemmelaget pesto. Denne salaten er deilig varm eller som en niste når du skal på stranda eller en liten tur. Kan fint lages i stand dagen i forveien!


Oppskrift:

  • 2 kyllingfilet
  • Pastarør
  • Squash
  • Pesto (se oppskrift) 
  • Krutonger
  • Parmesan
  • Olivenolje
  • Sitron
  • Salt og pepper

Hvordan. 

Start med å koke opp pastavann og sett på en stekepanne på høy varme. Skru ovnen på 180 grader. Start med å steke kyllingen i olje på høy varme og legg i en form. Sett inn en termostat og stek i ovn til de har en kjernetemperatur på 61 grader. Da får du perfekte kyllingfileter! Kok opp pastaen etter hva som står på pakken. Lag en pesto. Når du lager en pesto tar du en basilikumblader fra en plante og moser sammen med parmesan, pinjekjerner, hvitløk og olivenolje. Smak til med sitron, salt og pepper. 


Stek krutonger i pannen. Dette er biter av brød som stekes i godt med smør og krydres med salt og pepper til de er gylne og sprø. 


Stek squash i stekepannen til de får litt farge. 

Nå er det bare å røre alle elementene sammen og du har en nydelig pastasalat med pesto og kylling. Lykke til! 

Kommenter