Ukens drink- Akevitt Tonic – Kan AT ta opp konkurransen med storebroren GT? 

den

Dette var for meg en helt ny kombinasjon av smaker. Jeg er veldig glad i Gin Tonic og var derfor litt skeptisk til denne nye drinken. Dette var overraskende godt!

Det er viktig å bruke en lys Aquevit når du lager dette. Jeg brukte en no 52 som du får kjøpt på polet og den synes jeg fungerte veldig bra.  Mild smak av Aquevit og jeg hadde i sitron og agurk. Dette ga en sommerlig og god smak. Blir ikke den siste AT jeg lager i sommer. 


Oppskrift: 

  • 4 cl lys Aquavit
  • 1 skive sitron
  • Noen tynne strimler med agurk
  • Tonicwater

Start med å fylle glasset med isbiter. Ta deretter i Aquavit og tonic. Pynt med sitron og legg i noen skiver agurk. 

Når du serverer denne er det ikke sikkert gjestene dine klarer å gjette hva de drikker. Men jeg tipper de kommer til å like denne. 

Kommenter