Der Peppern Gror – Er dette Oslos beste Indiske restaurant?

Indisk mat er deilig og jeg hadde gledet meg til å besøke Der Peppern Gror. Aftenposten har kåret denne ganske nye restauranten til Oslo sin beste Indiske, så forventningene var høye når vi gikk inn døren. Der Peppern Gror ligger sentralt i sentrum bak rådhuset. Lokalene er flotte, rustikke, bordene står tett og en yrende stemning. Vi ble møtt av en veldig blid hovmester som stolt viste frem pokalen fra Aftenposten og viste oss til bordet.

dpg5

Menyen var utrolig spennende og delt inn i kategorier som Streetfood, Grill, Specials , Homestyle Cooking, Curries og egen barnemeny. Her er det mye å velge mellom og maten fra nabo bordene luktet veldig godt. Vi bestemte oss for å gi servitøren vår frie tøyler og endte opp med en tasting meny som innehold 3 forretter, 2 hovedretter og 1 dessert. Dette var et veldig godt valg og vi fikk masse deilige mat, nanbrød og sauser.

dpg2

Jeg tror Aftenposten hadde rett! Dette må være den beste Indiske maten i Oslo. Maten kommer i rikelige porsjoner og her er det mye smak! Hvis du ikke er glad i sterk mat vil jeg anbefale å gi beskjed til servitøren om de kan gjøre den mildere. Jeg er glad i sterk mat og for meg var maten helt perfekt krydret. Til maten fikk vi Indisk øl og til desserten fikk vi Chai te og en søt Indisk rom. Hvis det er noe som trekker ned synes vi det var dessertene. Her hadde de lagd en Indisk vri på de klassiske Panacotta og Creme brulee.

dpg3

Oppsummert er dette en restaurant jeg anbefaler på det sterkeste. Flotte lokaler, god service og nydelig mat! Prisen var også veldig hyggelig. For all mat og drikke for 2 personer kom regningen på 1570,- Her er det smart å bestille bord. Vi var der på en søndag og det var full restaurant. Vi forlot restauranten stapp mette og med et smil rundt munnen.

Her kan du sjekke menyen og reservere bord på Der Peppern Gror

Der Peppern Gror

Dette er min personlige mening og innlegget er ikke sponset.

 

Kommenter