Denne desserten kan du spise hver dag – Den sunne «iskremen» 

Dette trikset gir et resultat som likner veldig på iskrem og en fin måte for å slippe å kaste bananene som begynner å bli brune og ikke like fristende lenger. Konsistensen blir silkemyk og det føles som iskrem når du spiser det. Du kan variere smaker med å tilsette forskjellige typer bær eller litt kakao hvis du ikke er så opptatt av kaloriene. Jeg så dette trikset for ikke så lenge siden og det blir utrolig godt og tar kun noen få minutter å lage.

DSC_0878-2.jpg

Oppskrift:

  • Frosne bananbiter av litt modne bananer.
  • en skvett med lettmelk.
  • Tilsett gjerne forskjellige bær eller kakao for varierende smak.

 

Hvordan:

Når bananene du har kjøpt begynner å bli brune eller du kan kjøpe litt modne bananer på butikken fjerner du skallet og kutter de i passende store biter. Legg i en pose eller boks og legg i fryseren.

DSC_0881.jpg

Når du skal lage «iskremen» er det bare å ta biter ut av fryseren og tilsette rett i blenderen eller kjøkkenmaskinen. Tilsett en skvett med kald melk og eventuelle bær.

DSC_0950.jpg

Kjør til den blir helt glatt og får iskrem konsistens. Tiden dette tar varierer etter hvor kraftig kjøkkenmaskin du har.

DSC_0955.jpg

Server med en gang og du kan gjerne pynte med noen bær eller liknende. Her er det lov å være kreativ med smaker og pynt. Resultatet er en deilig «iskrem» liknende dessert du kan spise hver eneste dag hvis du vil. Lykke til.

DSC_0959.jpg

Kommenter