Italiensk pasta med Chorizo og squash -middag på under 20 minutter.

Jeg elsker pasta! jeg kan aldri leve på lavkarbo, jeg er rett å slett for glad i pasta, brød og pizza. Pasta er for meg super hverdagsmat. Selve pastaen kommer i ekstremt mange varianter og det er ikke færre oppskrifter til pastaen. Denne retten synes jeg er veldig god! Ikke noe saus, men den litt spicy oljen som kommer fra chorizoen sammen med squash. Squash har evnen til å trekke til seg masse smak fra det den stekes sammen med. Jeg har også med løk og grillede paprika i denne oppskriften. Det er utrolig viktig å blande pasta og sausen sammen. Det gjør at den deilige spicy sausen kleber seg fast til pastaen. Når du i tillegg rører inn fersk, mozzarella, parmesan og basilikumsblader smaker det himmelskt!

DSC_0467.jpg

Oppskrift:

  • fersk pasta
  • 1 stor chorizopølse
  • 1 rødløk
  • 1 squash
  • 1/2 boks grillede paprika
  • olivenolje
  • salt og pepper.
  • fersk Mozzarella
  • litt parmesan
  • basilikum.

Hvordan:

Start med å finne frem en stor kjele og fyll med vann. Tilsett litt olje og salt. Denne skal du bruke til å koke pastaen. Varm opp til vannet koker.

DSC_0480-2.jpg

Finn frem en steke panne og tilsett litt olivenolje. Kutt Chorizo i små biter å legg i pannen.

DSC_0470.jpg

Finkutt squash og rødløk og legg sammen med pølsebitene.

DSC_0476-2.jpg

Stek på litt over middels varme. Tilsett noen biter av grillet paprika. Nå skal denne få stå å kose seg til squashen er blitt litt myk og pastaen er ferdig.

DSC_0479-2.jpg

Kutt opp parmesan og mozzarella i små biter og riv av en god neven med basilikumsblader.

DSC_0485.jpg

Når pastaen er klar tilsetter du denne rett i stekepannen sammen med de andre ingrediensene og rør godt rundt. tilsett ostene og basilikum rett før servering og vend inn.

DSC_0486.jpg

Avslutt med litt mer god olivenolje, salt og pepper. Hell over på en tallerken og nyt en fantastisk middag! Viva Italia! Lykke til

DSC_0500-2.jpg

3 kommentarer Legg til din

  1. Lena sier:

    Denne var jaggu en hit. Nam og takk 🙂

    Lurer dog på om det kommer noe ribbe og pinnekjøtt her inne etterhvert? Prøvd så mye av oppskriftene dine med stort hell, så hadde vært gøy å bruke de også til alle juleselskapene fremover 🙂

    1. janhenriks sier:

      I dag er det ribbe på bloggen 👍

  2. Lene sier:

    Laget denne til kveldsmat jeg 😀 Veldig godt selvom jeg måtte avvike litt fra oppskrift. Jeg hadde ikke ferske pasta eller mozerella, så jeg spiste med pastaskruer og jarlsberg ost :p Men det funket det og.

Kommenter