Peppersaus – en glemt og undervurdert saus – flambert og med grønne pepper!

den

Peppersaus er faktisk veldig godt. Posesausen til Toro er veldig langt fra hvordan en peppersaus skal smake. Den deilige smaken av ferske grønne pepper er nydelig til både kjøtt og kylling. Sjekk video for hvordan du lager den:

 

Oppskrift 2 pers.

  • 2 store sjalottløk
  • 2 store ss med fersk grønn pepper
  • 2 ss smør til steking
  • 0,5 dl cognac
  • 3 dl fløte
  • nykvernet sort pepper
  • salt og litt sitronsaft.

 

Smelt smøret i en panne og tilsett løk og pepper. Stek til løken begynner å bli myk. Hell over cognac og tenn på med en fyrstikk eller lighter. Pass på! Når flammene har slukket heller du på fløte, litt sitron, salt og pepper. La koke ned til den får en fin og tykk konsistens. Hvis sausen sprekker tilsetter du bare litt mer fløte 🙂 Lykke til

DSC_0477

Én kommentar Legg til din

Kommenter