PÅSKEMENY alt 1. Lammesadel med deilig tilbehør!

Nå er påsken her og jeg har laget 3 forskjellige alternativer til fantastiske påskemåltider. Her får du servert Lammesadel med knuste poteter, karamellisiert løk, chevre og feta krem, grillet squash og en grønnsakssaus. Dette smakte fantastisk og kan virkelig anbefales. Dette er en fargerik tallerken og sausen gir jo litt påskefølelsen

Oppskrift:

Følg oppskriftene over og sett sammen dette supre alternativet til en middag. Start med å legge på sausen og ha på godt med saus. Legg deretter på poteter og squash.

Legg forsiktig over den karamelliserte løken. Prøv å plasser kjøttet på en fin måte så det blir litt «luftig» Avslutt med noen fine dråper av den gode chevre og feta kremen. (sjekk oppskrift lenger ned) Denne kremsausen passer perfekt til lam. Til denne retten passer det godt både med rødvin og hvitvin. Lykke til og god påske.

dsc_09541.jpg

Oppskrift Chevre og Fetakrem:

  • 100 gram fetaost
  • 100 gram chevreost
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 fedd moste hvitløk
  • 1/2 ts salt.

Mos alt sammen med en stavmikser eller kjøkkenmaskin. Oppbevares i kjøleskap. Blir det rester passer den veldig godt sammen med kjeks og rødvin en annen dag 🙂 Lykke til

Kommenter