Grillet Kylling – Prøv denne metoden!

den

Grillet kylling er utrolig godt og noe som både store og små liker. Hvis du kjøper en hel kylling og griller den selv blir resultatet fantastisk. Det som ofte er problemet når du griller en hel kylling er at det er vanskelig å få den riktig stekt. Med denne metoden som kalles Spatchcock eller Butterfly bener du ut hele kyllingen og den blir da flat. Det gjør den lettere å grille og  når du skal servere den har den kun lårbenet igjen. Bruk en god hjemmelaget rub og du får et fantastisk måltid. Sjekk denne videoen for hvordan du forbereder og griller kyllingen.

 

Her kan du se hvordan du deler opp kyllingen etter du har grillet den. Du får det beste resultatet hvis du lar kyllingen hvile i 15 minutter før du skjærer den opp.

 

Jeg liker å dele opp kyllingen i passende biter og servere på et stort fat. Da kan alle ta sine favorittdeler. Lykke til !

DSC_0197-3

Her er link til en veldig god rub!! som passer perfekt til kylling. Hemmeligheten bak den beste grillmaten – Dry Rub

Jeg har et samarbeid med BBQ shop og derfor er deler av innlegget sponset. Sjekk gjerne ut siden deres her for et fantastisk utvalg av griller og utstyr. BBQ Shop

Kommenter