Denne spanske «banditt vinen» var utrolig god! – Perfekt terrassevin nå om sommeren :-)

Ikke så ofte jeg kommer med vintips, men her kommer det en vin du burde prøve! Denne spanske «banditt» vinen var utrolig god! Perfekt på terrassen litt avkjølt nå på sommeren. Jeg er veldig glad i å drikke vin, men på ingen måte noen ekspert. Så her kommer en ujålete vinanbefaling fri for forklaringer av smaker og bær. Min oppsummering:

Lettdrikkelig vin med veldig god smak til en god pris! 

Den ligger foreløpig på bestillingsutvalget til Vinmonopolet, men denne tror jeg blir populær etterhvert. Jeg har lagt ved en link til polet så du kan bestille. Jeg skal garantert inn å bestille noen til. Gi gjerne tilbakemelding hva du synes!

Link til vinen: Link til vinen på Vinmonopolet

Mas buscados

Kommenter